prestashop ekspert

Jeg var ved at exploderer

En af hverdagens sande helte, en uden sammenligning helt fantastisk prestashop ekspert, det er kun nogle få, af de mange, prædikater man kan sætte på Søren fra  Websitesupport.dk, han har reddet mig flere gange når jeg har haft problemer med min webshop.

Det skal sige at det ikke kun er min webshop han har hjulpet med han har også hjulpet med min twitter konto. Jeg vil nu fortælle om en gang hvor det virkelig brændte på, hvor han igen reddet mig.

 

prestashop ekspert

Jeg blev noget lang i ansigtet

Det var i starten af 2017, jeg var lige startet på et nyt job, jeg havde egentlig ikke tid til at køre min hjemmeside eller webshop, hvor jeg sælger reptil æg, men på den anden side kunne jeg heller ikke bare lukke den. Men jeg tænkte, at med Søren i baghånd kunne det ikke være det store problem.

Men så en morgen, i  starten af februar, dagen havde startet godt, jeg havde fået smidt et par “tweet” afsted og ville derefter lige lige checke om  der var røget nogle reptil æg over disken i nattens løb.

 

 

prestashop expert

Det er bare ikke mig….

Jeg må indrømme hvad der mødte mig da jeg loggede ind fik mig næsten til at explodere, min shop var blevet hacket, jeg blev noget lang i ansigtet da jeg så at de havde lagt karikaturer billeder ind i min shop, der hvor der skulle være reptil æg.

 

 

 

 

Jeg var lige ved at trykke på knappen...

Jeg var lige ved at trykke på knappen…

Jeg blev rasende, og jeg må indrømme at min første tanke var at trykke på “knappen”, men jeg besindede mig, jeg vidste inderst inde at jeg havde en rigtig ven, en der er nok den bedste prestashop ekspert jeg til dato har mødt.

Jeg ringede til Søren, og som jeg tænkte han kunne hjælpe. Selv om det var nat der hvor han bor, fik han lavet min shop med det samme. Ok det skal siges at jeg har et VIP abonnement hos hans firma der gør jeg kan få hjælp døgnet rundt.

 

 

 

prestashop expert

Tak Søren, endnu engang reddede du min r..

Jeg kan kun anbefale det det firma, det er super søde og meget kompetente folk der er der, og Søren selv er en rigtig prestashop ekspert.

Tusind tak og godt gået website support :)