Få hjælp til dit alkoholmisbrug

Få hjælp til dit alkoholmisbrug

Det kan være forbundet med stor skam at have et misbrug. Man kan have svært ved at se familie, venner og ikke mindst sig selv i øjnene. Overhovedet det at komme til erkendelsen, at man har brug for hjælp, er en lang og sej vej for mange. De fleste mennesker vil gerne være deres misbrug kvit, men ved ikke hvor de skal starte. Det er der heldigvis råd for!

Jeg bor i København – hvem skal jeg kontakte?

Du kan med fordel starte med at kontakte behandlingscentre i Amager eller omegnen. Du kan sagtens være anonym, og derfor er de rigtig nemme at ringe og snakke med. Ydermere, så er alle behandlere folk der har stået i samme sko og ved præcis hvilke udfordringer man har, når man skal afvænnes alkohol.

Dine pårørende kan også få hjælp

Ambulant misbrugsbehandling på Amager tilbyder også hjælp til pårørende. Det tilbud kan være en rigtig god idé at benytte sig af, da misbrug ikke nødvendigvis kun går ud over en selv. Både børn og voksne som er pårørende, har mulighed for at få hjælp og støtte. De kan også blive klogere på, hvordan de bedst støtter dig i dine udfordringer.

Har også erfaring med andre misbrug

Hvis du har andre misbrug end dit alkoholmisbrug, eksempelvis stoffer eller gambling, så kan du også få hjælp til at blive fri for dem, i den ambulante misbrugsbehandling. Du behøver derfor ikke gå i behandling flere forskellige steder – her er hjælp til det hele!

Din tid er vigtig

Selvom forløbet er intensivt, så bliver det tilpasset dig. Du kan sagtens opleve et behov for, at andre mennesker ikke behøver at vide, at du er i ambulant misbrugsbehandling. Du kan derfor møde op, efter skole eller arbejde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *