Hvorfor bliver ens tænder gule og hvordan bliver de hvide igen

Med tiden vil alle tænder blive misfarvede og gule, og de største faktorer
som spiller ind her er oftest følgende produkter: Kaffe, the, sodavand, juice, rødvin, rygning eller lignende produkter som er syrlige. Med gule tænder vil man få særdeles irriterende problemer med at skabe et godt første hånds indtryk, da dit smil er en imponerende og vigtig faktor her. Derfor er det altså vigtigt at du sørger for at dine tænder blive hvide igen, hvis de er gule, og det vil jeg komme nærmere ind på her. Det er ingen hemmelighed at vi kommer til at tale lidt om følgende tandblegning, som faktisk fungerer super optimalt.

 

tandblegning Som lovet i overskriften så vil jeg komme nærmere ind på hvordan du får pæne og hvide tænder igen frem for de grimme gule tænder, som udsender et forkert signal til dine omgivelser. Gule tænder signalerer en usund livsstil, hvilket ikke er optimalt i forhold til den verden vi lever i, måske var det fint nok for 500 år siden, men i dagens Danmark spiller det meget ind at man kan fremvise et flot parti tænder. Hvide tænder udsender i modsætning til gule tænder et signal om sundhed og personlig hygiejne i toppen, og derfor er det selvfølgelig vigtigt at du også sørge for at du udsender disse signaler ved at få nogle flotte hvide tænder, som du altså får ved hjælp af en tandblegning.

 

Enten kan man vælge at få til en professionel, altså en tandlæge som til dagligt arbejder med det, eller man kan vælge at gøre det hjemme. Hvis du vælger at gøre det hjemme, så kan du læse mere om det på det link der er givet længere oppe i teksten.

 

Hvis du vælger at gå til en tandlæge for en tandblegning koster det flere tusinde kroner, imens en hjemme-blegning sagtens kan koste et par hundrede kroner. Så er der er massere af penge at spare.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *