Der er helt klart plads til forbedringer med rygevæske, men der er så slet heller ingen tvivl om, at det virkeligt er en god rygevæske, og jeg ville da virkeligt også ønske at der ville ende med at ske et eller andet. Der er dog virkeligt ingen tvivl om, at når du først har fundet ud af dette, at der så helt klart vil ende med at ske et eller andet. Der er jo virkeligt ingen tvivl om, at når du først har fundet ud af dette, at der så nok skal ende med at ske et eller andet alligevel.e juice 5 Det er dog sådan, at når du rent faktisk først har fundet ud af dette, at der så vil komme til at ske et eller andet alligevel. Det er dog ret sjovt at tænke på, og der er jo virkeligt ingen tvivl om, at det rent faktisk er vejen frem, og jeg ville da helt klart ønske at jeg var kommet i gang med rygevæske for lang tid siden. Det er jeg dog ikke.

Du kan læse mere om rygevæsker her hos Din-ecigaret.dk

Bagud med rygevæske

Det er altså også derfor, at jeg er lidt bagud i forhold til mine konkurrenter. Det betyder dog også, at jeg har mange anderledes og langt federe rygevæske end mine konkurrenter. Det er altså også derfor, at jeg lige nu vokser så meget. Der er mange der gerne vil have min rygevæske, og det skal de jo bare hav lov til. Jeg prøver sådan set bare at følge med, og der er jo slet ingen tvivl om, at det virkeligt er lidt af en kamp, og jeg håber virkeligt at jeg snart er i gang igen. Det er dog sådan, at det er ret svært at sælge rygevæske, og det er altså også derfor, at jeg lige nu arbejder så meget, og det betyder rent faktisk at jeg ikke er i stand til at nyde min rygevæske.

Jeg vil dog i samme ombæring gøre opmærksom på det ikke er alle der er lige så positive overfor e væske og e cigaretter. En af de mest kritiske aktører i Danmark er Kræftens Bekæmpelse. Du kan finde Kræftens Bekæmpelses hjemmeside her.