Gør lingeri online kvinder til sex objekter

Der har på flere feministiske blogs, været debat om lingeri online er med til at gøre kvinder til sex objekter.

Lingeri solgt online eller i butikker er i bund og grund undertøj til hende, argumentet for at  specielt lingeri online er med til at gøre kvinden til et sex objekt er at de sites der sælger lingeri, få pigerne til at ligne sexobjekter.

Man kan selvfølgelig godt følge den tanke, og det kan være naturligt at tænke sådan når man i en webshop ser en masse flotte piger kun iført trusser og chemiser. Man hvis man taget et mere realistisk standpunkt, er der nok ikke andre muligheder for producenterne at sælge deres produkter.

Problemet er nok at nu om dage når det er på nettet er det meget mere tilgængeligt end før i tiden hvor man skulle ned i en butik for at se det.

Hvis man følger den tanke at lingeri online eller offline nedgør kvinderne til sex objekter, hvorfor vil kvinderne så have det på.

Det vil de, fordi for mange kvinder, giver frækt lingeri selvtilliden et løft, det at vide at når de tager deres tøj af nor de kommer ind i soveværelset med manden, har de de lækreste trusser og chemiser på. De ved at det er noget der er med til at gøre dem mere attraktive i mandens øjne, noget der er med til at gøre manden mere ophidset, og det gør at de begge får bedre sex.

En anden ting kvinder bruger lingeri til, er at skjule eller fremhæve dele af deres krop, så de fremstår mere attraktive for manden. For eksempel kan et par rigtig trusser kombineret med hofteholdere og et par højhælede sko, være med til at fremhæve balder, hofter og ben.

Og en chemise kan skjule ar fra kejsersnit eller blindtarmsoperationer. Så man kan ikke entydigt sige at lingeri gør kvinder til sex objekter det er også med til at give kvinden mere selvtillid og ikke mindst bedre sex.

Her kan du finde meget stilfuldt lingeri

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *