Da jeg startede på gymnasiet, mødte jeg en rigtig sød pige. Vi havde rigtig meget til fælles, og selvom vi røg, dyrkede vi begge rigtig meget sport. Dette syntes jeg var rigtig fedt, da jeg så kunne have en fælles ven samtidig med, at hun var min kæreste. Da vi havde set meget til hinanden, ville jeg gerne videre med vores forhold, og jeg ville derfor gerne kysse hende og blive kærester. Dette lykkedes dog ikke, for jeg måtte ikke komme tæt på hende af en eller anden mærkelig årsag. Da jeg spurgte hende blev hun ked af det, og kort tid efter tog hun hjem. Her sad jeg så tilbage, og jeg vidste slet ikke, hvad jeg havde gjort. Noget tid efter ringede jeg til hende, og hun tog telefonen, som om der intet var sket.electronic cigaret  Da jeg spurgte ind til episoden sagde hun undskyld og at hun ville stoppe med at ryge. Jeg spurgte hende, hvad rygningen havde med noget som helst at gøre, og det var her hun forklarede om sin dårlige ånde. Det tog jeg ikke så tungt, og jeg besluttede mig for, at mødes med hende dagen efter.

 

Min kæreste var stoppet med at ryge ved hjælp af e cigaretter fra din ecigaret. Du kan se deres liste over e cigaretter her på denne liste: http://din-ecigaret.dk/Oversigt

Jeg hjalp hende med rygestop

Da vi mødtes, forklarede jeg hende, at vi kunne stoppe rygningen sammen. Jeg kunne skaffe os hver en e cigaret med dertil hørende e cigaret væske, og vi kunne så sammen stoppe helt. Det var hun rigtig glad for at høre, og jeg blev derfor dagens helt. Da vi begge to startede på vores rygestop, kyssede vi nærmest hver dag, og vi var meget glade for hinanden. I dag fortryder jeg slet ikke, at jeg hjalp hende med at stoppe, for vi er stadig sammen. Vi elsker hinanden rigtig højt, og vi skal endda snart flytte sammen. Det glæder jeg mig meget til.

Og e cigaretter er ikke særligt farlige i hvert fald, hvis man skal tro denne artikel fra TV2: http://nyhederne.tv2.dk/udland/2015-08-19-studie-e-smoeger-er-95-procent-mindre-skadelige-end-tobak